Zdá se, že Manchester United se vrací ke své nesouhlasné formě z roku 2019

Zdá se, že Manchester United se vrací ke své nesouhlasné formě z roku 2019

Pokud hráči nemají rádi manažera, jak mohou chtít vyhrávat zápasy? Erik ten Hagga pak trénoval s hráči United po dalším nesouhlasném projevu. Hráči Manchesteru United nechápali dobrý úmysl Erika Hagera a mysleli si pouze, že trenér záměrně všem ztěžuje hru. V současné době už Jadon Sancho nenosí Manchester United dresy. Chce, aby trenér uznal jeho špatný přístup ještě předtím, než vůbec začne hrát.

Současná situace v Manchesteru United se vrací k situaci z roku 2019, kdy se mezi hráči a trenérem strhla hra. V roce 2019 se Manchester United rozhodl hráčům věřit a umožnil trenérovi Mourinhovi předčasně opustit tým. O čtyři roky později je Erik ten Hag postaven před stejnou situaci, jaké rozhodnutí tedy United nakonec udělají? Možná si vedení Manchesteru United uvědomilo nedorozumění mezi hráči a trenérem, a tak se tým rozhodl dát Erikovi ten Hagovi více času na adaptaci.

Manchester United se tentokrát nerozhodl rychle změnit trenéra, ale rozhodl se počkat na plán úprav Erika ten Haga. Soudě podle vývojové trajektorie bývalého hlavního trenéra Arsenalu Artety, Manchester United by měl dát trenérovi více času a prostoru pro rozvoj. Tým respektuje rozhodnutí trenéra a dostane upřímnou zpětnou vazbu. Pro tým bude velmi těžké přimět 11 lidí, aby spolupracovali na oblékání Fotbalové dresy a hraní fotbalu vážně. Proto bez ohledu na to, který tým bude respektovat samotného trenéra, namísto respektování 11 hráčů si výběr prvního může získat srdce více lidí.