Connor Bedard voisi olla nro 1 NHL tulokas vuonna 2023

Connor Bedard voisi olla nro 1 NHL tulokas vuonna 2023

Läntisen jääkiekkoliigan Regina Cityn 17-vuotias sentteritähti Connor Bedard saattaa olla vuoden 2023 NHL-draftin ykköstulokas. Jos NHL-joukkue Chicago Blackhawks valitsee hänet, hänestä tulisi Blackhawks-perheen toinen edustaja.Vegas Golden Knights Pelipaita 2023 

Hänen isoisoisoisänsä James Bedard pelasi Blackhawksissa 22 ottelua 1940-luvun lopulla ja 1950-luvun alussa. Vasemmalla mailalla pelaava puolustaja jäi kaudella 1949-50 viidessä ottelussa ilman maalia ja teki kaudella 1950-51 yhden maalin 17 ottelussa.

Connor Bedardin isän isosetä Tom Bedard pelasi myös American Hockey Leaguessa ja Western Hockey Leaguessa. Tämä sukuhistoria on johtanut syviin siteisiin Chicago Blackhawksin kanssa.
Chicago Blackhawks varaa Connor Bedardin 28. kesäkuuta Nashvillen draftin ensimmäisellä kierroksella ja häntä pidetään yhtenä draftin lupaavimmista pelaajista. Hänellä on loistavat taidot ja erinomainen harkintakyky, minkä ansiosta hän on aina oikeassa asennossa kentällä ja loistaa jokaisessa tilaisuudessa.

Jos Chicago Blackhawks valitsee Connor Bedardin, hänestä tulee tämän historiallisen joukkueen tulevaisuuden keskipiste. Tällä on kauaskantoisia vaikutuksia paitsi Blackhawksille, myös koko Chicagon kaupungin NHL-kulttuurille. Ykköstulokkaan valinta ei kuitenkaan tarkoita, että kaikki olisi helppoa. Joukkueen on tehtävä oikeita päätöksiä ja arvioita ja varmistettava, että tulokas pystyy muodostamaan hyvän joukkuesuhteen tällä hetkellä käytettävissä olevien pelaajien kanssa ja antamaan positiivisen panoksen joukkueelle. Halvat NHL Pelipaidat

Toivomme myös, että Chicago Blackhawks tekee oikean valinnan tulevasta tähdestä ja rakentaa kilpailukykyisen joukkueen, joka tuo lisää jännittäviä pelejä chicagolaisille faneille.