Portugal slo Luxembourg 6-0, Ronaldo scorer to ganger!

I gruppespillet i EM-kvalifiseringen vant Portugal 6-0 borte mot Luxembourg, og det var en fullstendig seier! Ikke bare var Portugals ytelse lys gjennom hele kampen, Ronaldo scoret også en dobbel for å begeistre fansen, og det var ikke bare Ronaldo som scoret to mål i en kamp, han scoret også to på rad i den siste kampen mot Liechtenstein!

Ni minutter inn i kampen scoret Portugal først for å ta et poeng, og Ronaldo i en Portugal drakter åpnet scoringen. I det 15. minutt sendte Bernardo Silva ballen til lagkameraten sin, og Noão Felix scoret igjen med en fin heading til 2-0. 3 minutter etter dette flotte målet scoret Portugal igjen til 3-0, og presset var på for Luxembourg. Kampen var 31 minutter gammel da Ronaldo scoret to ganger, igjen, og det var trygt å si at på dette tidspunktet, så lenge Portugal ikke mistet sin kollektive form, var seieren i utgangspunktet i deres hender. Men etter det slapp ikke Portugal opp, og selv om Luxembourg også kjempet hardt, var Portugal det beste laget! Så i midten av det 77. og 88. minutt scoret Ottavio og Rafael Leal et mål hver, slik at Luxembourg ikke hadde noe å spille for og avsluttet kampen med en 6-0-seier.

Og nok en gang var Ronaldo, som sparket en dobbel i dette spillet, høydepunktet. Til tross for at han er en relativt senior spiller for øyeblikket, billige fotballdrakter har formen og ferdighetene hans ikke gått tilbake i det hele tatt, enten det er i sin beste alder eller nå, så lenge det ikke skyldes en uventet situasjon, vil han spille sitt fulle spill, hans kjærlighet til fotball trumfer rett og slett alt!