Real Madrid-angriberen Benzema vinder Ballon d'Or 2022

Real Madrid-angriberen Benzema vinder Ballon d'Or 2022

Real Madrids angriber Benzema vandt 2022 Ballon d'Or, første gang han personligt har vundet hæderen. Det er værd at nævne, at det var den tidligere Real Madrid-træner og hans mentor Zidane, der tildelte ham prisen. Franskmanden har vundet tre Champions Leagues og to La Liga-titler under Zidane.

Den 34-årige Benzema spillede fænomenalt i sæsonen 21/22 og scorede 44 mål og 15 assists i 46 kampe gennem hele sæsonen. Han hjalp Real Madrid med at vinde La Liga-titlen, Champions League, den spanske Super Cup og mange andre vigtige hædersbevisninger.

Siden han kom til Real Madrid i 2009, har Benzema spillet for Real Madrid i 13 år og har været iført Real Madrid trøje nr. 9. Han er i øjeblikket den første anfører for Real Madrid. Benzema har allerede vundet UEFA Player of the Year-prisen, og det er også første gang, han vinder Ballon d'Or. Han blev også den 8. guldbold i Real Madrids historie efter sine gamle holdkammerater Cristiano Ronaldo og Modric.

Og i øvrigt er han historiens næstældste modtager af prisen. Lad os lykønske Benzema, og velfortjent! Vi leverer personlige tryk på fodboldtrøjer, du kan tilpasse det navn og nummer, du ønsker, velkommen til vores hjemmeside! taknemmelig!