Everton sikrer deres Premier League-status

Klokken 02:45 den 20. maj 2022 Beijing-tid skal Everton møde Crystal Palace i Premier League. Spillet var meget spændende. De to hold var ligeligt fordelt. I kampens 85. minut modtog Lewin, der var iført Everton trøje, en aflevering og scorede et mål. Everton overhalede Crystal Palace med et point i en 3v2. Karamelfans var meget begejstrede. Tilstrømning til stadion for glæd

I slutningen af kampen besejrede Everton Crystal Palace 3-2. På nuværende tidspunkt har Everton samlet 39 point i 37 runder, 4 point foran nedrykningszonen og gennemført nedrykningsopgaven en runde før tidsplanen. Lad os bære vores egne Børn fodbold trøje og velsigne dem!

I Premier Leagues historie er det første gang, at Everton har vundet mindst 2 mål i første halvleg. De har for nylig slået Manchester United, Chelsea, Leicester City og Crystal Palace. Deres scoringsrate er kun næstbedst efter Liverpool, Tottenham og Newcastle for nylig.