Liverpoolin valmentaja Klopp sanoi: Tarvitaan tällainen voittoputki, Manchester City on vain 1 pisteen alle 14 pistettä jäljessä

Liverpool on nyt vain yhden pisteen kärjessä Manchester Cityä voittaessaan Arsenalin 2-0 Valioliigan kokoonpanossa keskellä viikkoa. jalkapallo pelipaidat lasten Liverpoolin manageri Klopp sanoi, että on parempi olla vain yksi piste kuin 14 pisteen jäljessä.

Tämän pelin jälkeen Liverpool voitti 9 peräkkäistä voittoa, ja Klopp oli tyytyväinen joukkueen esitykseen: "Olemme menestyneet koko matkan, tarvitsemme tätä vauhtia. Joukkueen on jatkettava voittoa, ja toivon, että meillä ei ole loukkaantumisia kansainvälisen ottelun jälkeen. tauko. , sitten Watfordia vastaan, sitten Manchester Cityä vastaan. On parempi olla yhden pisteen jäljessä kuin 14 pisteen jäljessä."

Liverpool voitti Valioliigassa 9 voittoa ja 1 tasapelin vuonna 2022, ronaldo pelipaita ja edelläkävijä Manchester City menetti tässä prosessissa 7 pistettä, mikä sai Liverpoolin hitaasti kiinni.

Klopp oli iloinen pelaajien esityksestä, "Näimme erittäin ahkeran joukkueen ensimmäisellä puoliajalla, ja toisella puoliajalla aloimme nauttia pelistä ja aloimme kukistaa vastustajan."

Arsenalin suorituskyky on myös hyvä, Klopp kehui vastustajan kärsivällisyyttä, Liverpool on usein vaikea hallita palloa, ja Arsenalilla on 3 laukausta, 2 maaliin, mikä on verrattavissa Liverpooliin.