Klopp zegt dat Liverpool had moeten winnen

In de dubbelrode club in de Premier League verloor Liverpool met 1-2 van Manchester United en begon Liverpool zonder overwinning aan de ronde.

In een interview na de wedstrijd verklaarde Liverpool-coach Klopp dat Manchester United vanaf het begin van de wedstrijd zeer agressief speelde en meer vechtlust had dan Liverpool, en Manchester United raakte snel de deurpost en scoorde vervolgens.nederlands voetbalshirt

Klopp zei dat Liverpool na het incasseren van de bal de controle over de wedstrijd overnam en een ritme vond, maar pech had en de gelijkmaker niet voor de rust kon maken. Liverpool had veel schietkansen, maar verspeelde ze niet.FC Barcelona Uit Shirt

De Gea deed een briljante redding in de tweede helft die het spel had kunnen omdraaien als de bal was gescoord, maar dat gebeurde niet, waardoor Liverpool weinig tijd en energie had om de gelijkmaker te maken.

Klopp gaf na de wedstrijd toe dat Liverpool niet 100% klaar was, terwijl Manchester United duidelijk uit het bos kon komen.Wit Real Madrid kinderkostuum