Ryan McDonald lämnar Tampa Bay Lightning

Ryan McDonald lämnar Tampa Bay Lightning

Ryan McDonagh, 33, byttes från sin gamla klubb, Tampa Bay Lightning, till Nashville Predators för Philip Myers och Grant Miesmarsh. Efter att ha vunnit Stanley Cup igen förra säsongen blev Tampa Bay Lightning kungar och föremål för beundran. Den här säsongen hoppas de kunna strukturera om laget nästa säsong för att möta sina motståndare med starkare stridseffektivitet. Billiga Ishockey Tröjor

Ryan McDonald dumpades av Tampa Bay Lightning. Trots att de blivit eliminerade efter att ha kvalificerat sig till slutspelet lyckades Predators ta sig till slutspelet. Det finns absolut ingen anledning att ifrågasätta deras styrka. Alla kan se vad de gör på planen. Den här gången tog Ryan McDonald på sig en Nashville Predators tröja, vilket också gav laget mer utrymme och styrka.

Nashville Predators är med i kampen om Stanley Cup, och Ryan McDonald har kvalifikationerna och erfarenheten som behövs för att vinna Stanley Cup. Det var uppenbart när han var på banan iförd en Tampa Bay Lightning tröja. Ryan McDonagh är en utmärkt försvarare och jag är säker på att han kommer att hitta nytt värde i ett nytt lag.