Spezza går på pension fra nhl, slutter sig til front office af Toronto Maple Leafs

Spezza går på pension fra nhl, slutter sig til front office af Toronto Maple Leafs

Spezza annoncerede sin pensionering efter tre sæsoner med Toronto Maple Leafs, men hans kærlighed til spillet fik ham til at beslutte sig for at slutte sig til frontkontoret for Toronto Maple Leafs, hvor han gav sin passion, visdom og erfaring med hockey videre til disse Toronto Young-atleter hvem i .

Hans træk er uselvisk, selvom han ikke kan fortsætte med at spille sporten, vil han stadig gerne have en ishockey trøje på for at hjælpe dem, der også elsker ishockey med at gøre det bedre og hjælpe Toronto Maple Leafs med at vinde Stanley Cup. Nu vil Spezha være en særlig assistent for general manager Kyle Dubas, hvilket han sagde er en måde, hvorpå han kan fortsætte med at bidrage og forhåbentlig hjælpe holdet med at gå ud over toppen.

Ikke alene er han omsorgsfuld og passioneret omkring hockeyspillet, men han hjælper oprigtigt hver medarbejder, hver spiller, enhver person, der virkelig har brug for det, når som helst på dagen, hvert øjeblik. Han har været fantastisk som spiller som medlem af Maple Leafs.