Chicago Cubs præsident insisterer på, at holdet ikke bliver fuldstændigt genopbygget

Chicago Cubs præsident insisterer på, at holdet ikke bliver fuldstændigt genopbygget

I sidste øjeblik før MLB-nedlukningen i går fik Marcus Stroman endelig sin kontrakt. Marcus Stroman var endelig i stand til at bære Chicago Cubs trøje for, at Cubs kunne deltage i spillet, og Cubs accepterede også resten af ​​det frie agentmarked. Den stærkeste kande.

Strommans kontrakt er på 71 millioner dollars for tre år, herunder 25 millioner dollars for de næste to år og 21 millioner dollars for 2024. Han kan vælge at flygte efter slutningen af ​​2023-sæsonen. Og hvis han slår 160 innings i løbet af de næste to år, kan han få en ekstra $2 millioner.

Kandidaterne til Cubs' rotation i næste sæson er Kyle Hendrix, Wade Miley og Stroman. Alek Mills, Adbert Arzole, Justin Steele og Kegan Thompson, der ikke har smidt nogen hits, MLB Baseball Trøje kan også være på rotationen.

Cubs præsident Tim Ricketts sagde, at Cubs ikke vil sidde stille på det frie agentmarked. Stromman sagde også, at det ud fra den nye ejers kontrakt kan ses, at holdet ønsker at konkurrere og ikke helt vil vælte og genopbygge. .

Udover Stromman signerede Cubs også Jan Gomez for 13 millioner dollars på to år. Deres mesterskabsfanger Wilson Contreras bliver en fri agent efter næste år. Kina skal også ud.