Aaron Ekblad återhämtar sig och återvänder till matchen

Aaron Ekblad återhämtar sig och återvänder till matchen

Aaron Ekblad avslutade en säsong som kunde ha vunnit Norris Trophy med en fraktur och reva på insidan av fotleden. Men den här säsongen återvände Aaron Ekblad (Aaron Ekblad) till matchen iklädd Florida Panthers tröja. Kanske har han fortfarande en chans att vinna Norris Trophy den här säsongen. För Florida Panthers kommer detta också att bli en genombrottssäsong.

Ekblad deltog i 15 matcher. Efter skadan gjorde han 4 mål och 7 assist. Originalet Ekblad är tillbaka. Han ville inte använda den förlorade tiden till att försena sina lagkamrater. Han är fortfarande stark och har genomfört varje match med bra resultat. Smärta är tillfälligt, och framtida karriärer måste avslutas noggrant för att fylla sig själv, så Eckblad reste sig från där han föll och började om.

Innan skadan förra året var Ekblad den mäktigaste kandidaten till Norris Trophy, men kan han behålla god kondition och hälsa har han återgått till den nivå han kan uppnå. Nu har Ekblad blivit stabilare. Så länge han bär sin exklusiva Billiga NHL Tröjor kommer han att gå in i staten och sträva efter att bli en riktig spelare, en utmärkt spelare. Han kommer att ta sitt ansvar på banan och slutföra varje match på allvar.